Dance Team

DE GEZELLIGSTE

DANSSTUDIO
VAN HET

NOORDEN!

whitelogo.png
 
11146364_787817754628866_419510663980612

WIE ZIJN 

WIJ?

Studio Tapila2 is opgericht door Esmee Tapilatu en bestaat ondertussen al meer dan 8 jaar waarvan zij al 6 jaar in hun eigen dansstudio vertoeven in het centrum van Appingedam. Esmee is op jonge leeftijd begonnen met het lesgeven van streetdance. Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende sportscholen en verenigingen en het behalen van haar HBO diploma aan de Academie voor Popcultuur besloot ze haar eigen studio te beginnen in Appingedam. Een plek waar iedereen welkom is en waar plezier voorop staat. De studio biedt lessen aan voor jong en oud en beginners en gevorderden. Naast de lessen in de dansstudio doen vele teams van Tapila2 mee aan wedstrijden op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Ook verzorgen zij regelmatig optredens tijdens evenementen in de omgeving. Naast alle lessen en wedstrijden verzorgen zij ook workshops en naschoolse activiteiten. 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS!

LESROOSTER

 

MAANDAG

17.00-18.00 UUR          BREAKDANCE 7+ JAAR                               

DINSDAG

15.00-15.30 uur         PEUTERDANCE 2-3 JAAR                            

15.30-16.30 UUR         KIDSDANCE 4-6 JAAR                                  

16.30-17.30 UUR         STREETDANCE 7-11 JAAR                          

17.30-18.30 UUR         STREETDANCE / HIPHOP 12+ JAAR          

19.00-20.30 UUR         EN2RAGE / CHAPTER 2                               

WOENSDAG 

19.30-20.30 UUR          DANCE FITNESS                                            

DONDERDAG

18.00-19.00 UUR          2RIZE                                                            

19.30-20.30 uur          hiphop 30+                                                 

CHECK ONS

ROOSTER

AGENDA

19 mei:                                   Wijziging Covid-19 maatregelen

24 mei:                                   Tweede pinksterdag gesloten

12 juli:                                     Zomervakantie 

 

INFO

PROEFLES:

Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend proeflessen te volgen van de verschillende danslessen. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Je kan gerust langskomen!

LIDMAATSCHAP:

Lidmaatschap kan worden verkregen door ons inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar in de dansstudio. De inschrijving bedraagt eenmalige administratiekosten van €10,- dit wordt bij de eerste incasso in rekening gebracht. 

BETALING:

De contributie gaat maandelijks per automatische incasso.  Aan het einde van de maand incasseren wij de contributie voor de komende maand. De contributiekosten zijn gebaseerd op de lessen min vakantie- en overige vrije dagen verdeeld over 12 maanden. Hierdoor blijft het bedrag elke maand gelijk en houden we het overzichtelijk. 

HULP:

Lukt het je niet om de contributie maandelijks te voldoen? Wij zijn aangesloten bij meerdere instellingen waardoor dansen voor jou mogelijk gemaakt wordt. Je kunt je aanmelden bij: Jeugd Sportfonds, Leergeld en Kans voor uw Kind. 

OPZEGGEN:

Je kunt je abonnement bij ons maandelijks opzeggen. Stuur je afmelding dan via e-mail naar administratie@tapila2.com

TARIEVEN

1X PER WEEK

2X PER WEEK

ONBEPERKT

PRIJZEN PER MAAND

PEUTERS                 

 2-3 JAAR

KIDS                          

4-11 JAAR

JONGEREN             

12-20 JAAR

VOLWASSENEN      

 21+ JAAR

DEMOTEAM

Alle leeftijden

€12,50 

€20,00

€25,00 

€25,00

€25,00

€30,00 

€30,00

€30,00

€35,00 

€35,00

€35,00

LESSEN

Image by Kiana Bosman

PEUTERDANCE:

Er is niets leuker dan dansen! Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen. Tijdens onze peuterlessen (2-3 jaar) leren kinderen op een speelse wijze bewegen op muziek. Dansjes zoals 'de wielen van de bus', 'hoofd schouders knie en teen' komen allemaal aan bod. Een leuke swingende les dat de motorische ontwikkeling stimuleert, bijdraagt aan de muzikale vorming en goed is voor de sociale ontwikkeling.

KIDSDANCE:

Kidsdance is een speelse dansles waarbij kinderen van 4 t/m 6 jaar kennis maken met bewegen op muziek. Danspelletjes, lenigheids-oefeningen, samenwerken, opdrachten uitvoeren en natuurlijk dansjes aangeleerd krijgen. Een leuke les waarbij gewerkt wordt aan de motorische ontwikkeling, muzikale vorming, sociale ontwikkeling maar waar plezier centraal staat.

Image by Ricardo Moura

STREETDANCE:

Streetdance is een verzamelnaam voor verschillende soorten hippe dansstijlen. Bij Studio Tapila2 is het een gevarieerde les waarbij de basis van hiphop wordt aangeleerd en uitwijkt naar stijlen zoals modern, lyrical, pop en afro. In deze les wordt er ook aandacht besteed aan muzikaliteit, conditie, lenigheid en zelfvertrouwen!

Image by Jeremy Bishop

BREAKDANCE:

Breakdance is een dansstijl met veel verschillende soorten bewegingen. ingedeeld in toprocks (staande dansen), footwork (vanuit gehurkte postitie), powermoves en freezes. 

Tijdens de les wordt er gewerkt aan kracht, evenwicht, muzikaliteit, acrobatiek en battles.

Image by Donny Jiang

HIPHOP:

Hiphop is een stoere vorm van dans waarbij je attitude belangrijk is. Je leert verschillende vibes zoals: oldskool, lyrical hiphop, popping en locking. Jezelf durven te laten zien is 'The key!' Samen met de docenten werk je naar een betere basis, boost je je zelfvertrouwen, ben je niet meer bang om fouten te maken en durf je jezelf helemaal te geven.

Image by Patricia Palma

FREESTYLE:

Tijdens deze lessen kun je ervoor kiezen om als solo te trainen of als duo. Als solist leer je te improviseren, je creativiteit te uiten en je muzikaliteit te verbeteren. Tijdens de les krijg je tips en tricks, train je voor jezelf en wordt je getriggerd om tegen andere dansers te battlen en van te leren.Wil je liever als duo aan de slag, dan leer je samen je eigen choreografieën te maken, synchroon te dansen en ook je muzikaliteit te verbeteren. 

Image by Mahir Uysal

DANCE FITNESS:

Dance Fitness is een echte work-out les! Een swingende dansles waarbij cardio oefeningen en krachttraining verstopt zitten in leuke dans choreografieën. Een les boordevol verschillende pasjes voor beginners en gevorderden die op een leuke manier willen sporten. Samen shaken op soca-muziek, springen op house-muziek, heupen losgooien op salsa-muziek of krachtige bewegingen maken op hiphop-muziek.

dansles

2 BE YOU:

Omdat dansen voor iedereen is, vinden wij het belangrijk om voor mensen met een verstandelijke beperking uit Appingedam en omgeving ook danslessen aan te bieden. Met professionele begeleiding wordt er elke donderdag lekker gedanst op top 40 hits en mag iedereen zijn moves laten zien. Tijdens deze plezierige les is het altijd feest! Naast het dansen wordt er ook gewerkt aan de motorische- en sociale ontwikkeling.  

Image by Drew Graham